Magunkról

fooldal

Cégünk 2003 januárjában indult, tevékenységi körünk közúti szállítmányozás, ezen belül különösen felkészültek vagyunk a lengyelországi, és egyéb európai export-import fuvarszervezés területén, továbbá jártasak vagyunk például távol keleti viszonylatokban is.

A 24 tonna teherbírású ponyvás kamionokkal történő szállítások megszervezésén kívül, foglalkozunk hűtő- és konténeres szállítmányozással, illetve veszélyes anyagok és részrakományok célba juttatásával is. A Merionsped Kft. rendelkezik Szállítmányozói Felelősségbiztosítással, alvállalkozóink pedig kizárólag CMR biztosítással rendelkező fuvarozók.

Kezdettől fogva, elsődleges szempontnak tartjuk munkánkban a megbízhatóságot, és a biztonságot, ezért törekszünk folyamatos és korrekt kapcsolatot fenntartani megbízóinkkal, és alvállalkozó partnereinkkel. Mivel kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, és többnyire állandó partnerekkel dolgozunk, így meg tudunk felelni a piac elvárásainak, de természetesen, eseti megbízások során is kifogástalan szolgáltatást tudunk nyújtani.

A számtalan kisebb és nagyobb fuvarozó céggel fenntartott kiváló kapcsolatunk, garanciát jelent arra, hogy minden körülmények között a legjobb megoldást kínálhassuk megbízóinknak. Mindazonáltal, kiterjedt állandó megbízói partnerkörünk révén, stabil és kiszámítható fuvarfeladatokkal tudjuk ellátni alvállalkozóinkat. Folyamatosan bővülő partnerkörünknek köszönhetően cégünk stabil, megbízható munkamenetet tudhat magáénak.

Kérjen ajánlatot az Ajánlatkérés  menüpont alatt, vagy keressen bennünket a  Kapcsolat  menüpontban található elérhetőségeinken.

Merionsped

Közúti szállítmányozás
Nemzetközi szállítmányozás
Belföldi szállítmányozás
Részrakományok szállítása
Hűtő szállítmányozás
Veszélyes anyag szállítása
Konténeres szállítmányozás
Szállítmánybiztosítás